Hvilke ejendomme skal du lede efter til din virksomhed?

Hvilke ejendomme skal du lede efter til din virksomhed?

Drømmer du om nye rammer til din virksomhed? Boligmarkedet, om det er inden for erhverv eller det private, kan godt være uoverskueligt. Der findes mange forskellige typer af erhvervsejendomme, som er særligt egnet til forskellige typer af virksomheder. Det kan derfor være en god ide at tænke over, hvilke ejendomme der er de bedste til din virksomhed.

Burde du købe eller leje?

Inden du søger efter ejendomme, skal du først og fremmest overveje, hvorvidt du burde købe eller leje din virksomheds nye rammer. Hvad der er smartest for dig, og hvad der i det hele taget kan lade sig gøre, kommer selvfølgelig an på jeres økonomi. Der er dog forskellige fordele ved både at købe eller leje erhvervsejendomme, så det kommer også an på, hvilke fordele der giver bedst mening for dig. 

Hvor burde dine nye rammer ligge?

Herefter skal du overveje, hvor din virksomheds nye rammer skal ligge. Hvor er dine kunder placeret henne? Det er selvfølgelig smart at finde erhvervslokaler i den by, hvor de fleste af dine kunder er placeret. Ved at have ejendomme nær dine kunder giver du dine kunder god mulighed for at besøge dig, hvilket gør det nemmere for dig at pleje din relation til dem. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, hvor dine erhvervslokaler er placeret.

Ønsker du særlige faciliteter? 

Du skal også tænke over, om der er særlige faciliteter, som du ønsker til dine ejendomme. Der kan være forskellige behov, alt efter hvorfor du leder efter nye erhvervslokaler. Det kan være, at din virksomhed er vokset, og at du derfor har brug for større lokaler og måske en reception, hvor dine kunder kan henvende sig. Det kan også være, at du skifter fra at holde møder ude til at holde dem in-house. I så fald har du brug for erhvervsejendomme med mødelokaler. Tænk derfor over dine behov og ønsker for dine ejendomme – men husk at være realistisk og villig til at gå på kompromis.

Undersøg de mange muligheder 

Som en sidste ting er det også værd at tænke over de mange forskellige typer og muligheder, der findes, når du søger efter nye ejendomme. Hvis du ønsker at leje dine nye ejendomme, findes der et hav af smarte løsninger. Det kan eksempelvis være, at et kontorhotel er den rette løsning for dig, eller at det nyere og yderst populære kontorfællesskab skal være din løsning. Tænk over de forskellige ting, som er præsenteret her i artiklen, og se, hvilken type af erhvervsejendom der bedst passer til dine drømme og behov.

Posted by Iren in All, 5 comments
Kontorfællesskabernes fordele

Kontorfællesskabernes fordele

Som nystartet virksomhed – større som mindre – kan det være svært at finde fodfæste på markedet, og én af de vigtige og nogle gange krævende første skridt er at finde en god base. Der er mange veje at gå i denne henseende, og det specifikke kontorbehov afhænger typisk af faktorer som virksomhedens størrelse, antal medarbejdere, særlige behov som eksempelvis mødelokaler og kaffemaskine samt geografisk ønske om base.

Korte frister i landets største byer

Èn af de rigtig gode muligheder, når det kommer til leje af kontorfællesskaber, er de såkaldte kontorhoteller. Her er overtagelsesfristerne ofte korte, og selv i landets største byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg er der ofte mulighed for at finde og rykke ind i virksomhedens nye kontorer meget hurtigt. En anden væsentlig fordel ved kontorhotellerne er, at virksomhederne – ved at leje sig ind på et kontorhotel – får mulighed for kun at fokusere på virksomhedens vækst og succes. Forhold som rengøring, wifi, telefonpasning og print tager hotellet nemlig hånd om.

F for fællesskab

Coworking og fællesskab er vigtige nøgleord i mange henseender, og især når man har med start ups, iværksættere og freelancere at gøre. Jo færre medarbejdere en virksomhed har, des større vil behovet for ekstern sparring og idéudveksling ofte være, og af den grund kan et coworking space være den helt rette løsning for dig. I coworking spaces deler man faciliteterne, og det tætte fællesskab, man indgår i omkring de praktiske ting, udvikler sig i rigtig mange tilfælde til også at dreje sig om de professionelle forhold.

Eksterne mødelokaler

Store mødelokaler med plads til mange mennesker på én gang er ofte en mangelvare – særligt for de virksomheder, der holder til i landets større byer. Det er de færreste, som har adgang til store mødelokaler internt i virksomheden, og derfor er markedet for udlejning af mødelokaler vokset støt i den seneste tid. Uanset hvor i landet du befinder dig, har du adgang til eksterne mødelokaler, som kan udlejes enten på dags- eller timebasis.

Posted by Iren in All, 0 comments
Sådan får du et godt indeklima i dine virksomhedslokaler

Sådan får du et godt indeklima i dine virksomhedslokaler

Når du har en arbejdsplads, er der ofte mange mennesker samlet på ét sted i løbet af en arbejdsdag. Det kan skabe et ubehageligt indeklima, hvis der ikke bliver indført nogle procedurer. De rette procedurer kan nemlig være med til at skabe et bedre og mere behageligt indeklima for dine medarbejdere at arbejde i. I dette indlæg får du gode råd til, hvordan du skaber et godt indeklima i virksomhedslokaler. 

Udluftning er nødvendigt

Der kan hurtigt blive skabt et ubehageligt indeklima, hvis dine medarbejdere sidder i den samme tunge luft, uden der bliver luftet ud. Luften kan blive så tung, at det nærmest kan virke energidrænende. Frisk luft i dine virksomhedslokaler er derfor essentielt, hvis du ønsker at skabe et godt indeklima i dine virksomhedslokaler. 

Du kan vælge at gøre det rimeligt manuelt. Dette er også den billigste måde. Her skal du blot sørge for, at der bliver åbnet nogle vinduer et par gange i løbet af arbejdsdagen for at lufte ud. Den friske luft kan bringe ny energi til rummet, da det giver et bedre indeklima for dine medarbejdere. 

Vil du gerne have, at udluftningen sker mere systematisk, er der også mulighed for dette. Der findes flere forskellige automatiske udluftningssystemer, der sikrer dig, at der bliver luftet ud på de rigtige tidspunkter hver dag. 

Minimer kemiske produkter

Der er flere kilder til et ubehageligt indeklima. Indelukket luft er en af dem. Der er dog også andre ting, der kan give et dårligt indeklima. Har du en virksomhed, der har med forskellige kemiske produkter at gøre, kan de kemiske stoffer give et ubehageligt indeklima. Det er derfor en god idé at prøve at minimere de kemiske partikler i luften. Det kan du fx gøre med udsugningsanlæg, der suger den kemiske lugt væk. 

Du behøver dog ikke være en kemivirksomhed, før du kan have problemer med kemiprodukter, der giver et dårligt indeklima. Det kan sagtens bare være de rengøringsmidler, der bruges til at rengøre virksomhedslokalerne med, der kan skabe et dårligt indeklima. Det kan derfor være en fordel at vælge mere miljøvenlige rengøringsprodukter, der har knap så meget kemi i sig, hvis du vil have et bedre indeklima. 

Posted by Iren in All, 0 comments
One More Post

One More Post

Sociosqu senectus sem consectetur taciti erat vestibulum accumsan consequat varius urna tellus erat etiam nisl scelerisque hendrerit velit montes adipiscing cum a. Gravida dapibus conubia fames urna ac gravida habitasse a suspendisse scelerisque elementum a non vivamus. Parturient cum consectetur urna semper vulputate orci odio lacus parturient aenean montes in proin netus et risus adipiscing sem at. Eros a et a dictum consectetur tempus nostra mus vestibulum ultricies a accumsan interdum curabitur a adipiscing semper a nam vestibulum enim vel taciti mus ac. Eleifend litora scelerisque a adipiscing velit lobortis eu adipiscing ullamcorper tincidunt placerat vitae vestibulum platea vulputate sit elit. Continue reading →

Posted by matchoffice in All, 0 comments
Yet Another Story

Yet Another Story

Hac sociosqu ullamcorper ridiculus eu semper odio pharetra phasellus a adipiscing augue luctus a elit suspendisse fringilla vestibulum nostra fermentum adipiscing cum lacinia ad vestibulum risus senectus. Leo dis a ullamcorper condimentum nam nunc nisi justo at quam blandit tristique cubilia torquent fermentum. Fermentum vestibulum id adipiscing tincidunt vestibulum curabitur est molestie a per quam placerat consequat ullamcorper at ut a taciti. Continue reading →

Posted by matchoffice in All, 0 comments
Something Special

Something Special

Mi nec turpis orci adipiscing non ut mus tempus eros orci ultricies vivamus parturient posuere parturient mattis a et in diam parturient mi adipiscing a penatibus ut. Consectetur penatibus cras consequat a id nostra consectetur laoreet libero adipiscing feugiat gravida nascetur aliquam fermentum vehicula a a torquent suspendisse magna. Cubilia natoque eu ullamcorper sodales aenean conubia parturient mus blandit integer ante torquent mi est est. Suspendisse et laoreet natoque adipiscing nisi a ac parturient hendrerit proin amet ullamcorper mollis curae elementum fringilla. Volutpat nullam cum quisque enim hendrerit eros suspendisse est vel arcu suscipit a quam leo suspendisse porta mus a dapibus aptent habitasse. Continue reading →

Posted by matchoffice in All, 0 comments